Om oss

Kort informasjon om Aupartner Norge
Hjem / Sider / Om oss

Gold is money, everything
else is credit.

J.P. Morgan , 1912
AuPartner Norge AS

AuPartner Norge er en samarbeidspartner til Auvesta Edelmetalle AG i Tyskland. AuPartner tilbyr sine kunder et unikt konsept hvor du som kunde kjøper fysisk gull og andre edelmetaller som sølv, platina og palladium av Auvesta Edelmetalle AG til meget konkurransedyktige priser.
Ditt edelmetall lagres hos en av Auvesta sine leverandører av høysikkerhets hvelv. Når du kjøper edelmetaller  av Auvesta får du din egen online depot-konto som du selv administrerer 24 / 7 for kjøp, salg, eller hjemsendelse. Du velger lokasjon for ditt edelmetall i Europa eller Asia. Fra din online depot-konto har du har full tilgang til ditt gods og måndelige revisjoner som utføres av 3 part
 
 
 
Ditt gull, sølv eller andre edelmetaller er sikret i et høysikkerhetshvelv hos 3 part leverandør av disse tjenestene.
Disse leverandører er BRINKS, Loomis og Prosegur og du lagrer etter eget ønske ditt metall i Europe eller Asia. Les mer, klikk Her
mer om oss og tjenestene du får som kunde

Auvesta Edelmetalle AG er en velrenommert edelmetallforhandler i Tyskland som har blitt tildelt flere priser på grunn av sine produkter. Auvesta Edelmetalle gir små og store kunder en mulighet til å kjøpe og spare i edelmetaller til fordel for å ha usikre penger i banken til lave renter som minsker din kjøpekraft år for år på grunn av inflasjon.


 

Fra din online depot-konto kan du i tillegg til å kjøpe,selge eller få hjemsendt deler eller hele din beholdning, bytte metaller, legge opp en spareplan og overføre eierskap av dine metaller til andre som har en onlinekonto hos Auvesta. Denne kontoen fungerer som en nettbank mht. transaksjoner av penger og metaller. En pengetransaksjon fra din Auvesta konto til din bank konto i Norge tar normalt 1 dag.